Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Renault Alpine Concept

Η Renault επιβεβαίωσε την είδηση πως αυτό το Σαββατοκύριακο, στο γκραν πρι του Μονακό θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του Alpine concept. Την συγκεκριμένη είδηση συνοδεύουν παρόλα αυτά και διάφορες άλλες διαρροές όπως για παράδειγμα μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε και απεικονίζει το επονομαζόμενο Α110-50C - κάτι που παρόλα αυτά θα μπορούσε εύκολα να είναι προϊόν επιτυχημένου photoshop.


Ακόμη, ο COO της Renault Carlos Tavares, δήλωσε πως το concept των 400 ίππων που θα παρουσιαστεί στο Μονακό, ίσως μελλοντικά ομολογκαριστεί και πάρει το δρόμο για την παραγωγή.

Τα πρόσφατα αυτά δημοσιεύματα έρχονται να ενισχύσουν και οι φωτογραφίες που λίγο καιρό πριν παρουσίαζαν τον Sebastian Vettel μαζί με ένα Alpine 110, το θρυλικό μοντέλο της Renault που έγραψε ιστορία στους αγώνες και όχι μόνο. Ο Vettel, ο οποίος πιθανότατα θα είναι αυτός που μαζί με τον Tavares θα παρουσιάσει το concept στο Μονακό, ίσως να πραγματοποιήσει και έναν γύρο με αυτό στο σιρκουί του πριγκιπάτου.



Άλλα γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την ονομασία του πρωτοτύπου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα ονομάζεται ZAR. Η αποκρυπτογράφηση των αρχικών θα μπορούσε να υποδηλώνει πως το Z έχει να κάνει με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων (zero emmisions), το γράμμα Α φυσικά με την ονομασία Alpine και το R με την ονομασία του κατασκευαστή - Renault. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα βρίσκει έρεισμα στο γεγονός πως το Α110-50C βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο concept Renault DeZir, το οποίο πράγματι ήταν ηλεκτρικό.


Όλες οι παραπάνω εικασίες παρόλα αυτά, θα λάβουν τέλος αύριο το μεσημέρι στο Μονακό. Αναμένουμε.





Πηγή: Autoblog



Περιοδικό Autokinisimag

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου